Sa., 29. Juni | Urk

Ondernemen in 1 Dag - Ging gedaan, trouwe dienaar?

Zou Gott blij zijn traf de wijze waarop wij zakendoen? Zijn er aanwijzingen te vinden voor wat Bijbelse 'Kritieke Prestatie Indicatoren' die voorwaarden vormen om 'Goed Gedaan' te kunnen horen?
Die Registrierung ist geschlossen
Ondernemen in 1 Dag - Ging gedaan, trouwe dienaar?

Time & Location

29. Juni 2019, 09:00 – 16:00
Urk, Ichthushof, Richel 2, Urk, Niederlande

About The Event

Ging gedaan, trouwe dienaar?

Das erste Seminar in Leidende lautet: „Zijn heer zei tegen hem: Ging gedaan, goede en trouwe dienaar, über weinig gebogen u trouw geweest, über veel zal ik u aanstellen; ga in, in de vreugde van uw heer. " (Mattheüs 25:23)

Zou Gott blij zijn traf de wijze waarop wij zakendoen?

Wat moet ik doen om te kunnen horen, "Ging gedaan, trouwe dienaar, kom genieten van mijn vreugde over jou"?

Zijn er aanwijzingen te vinden voor wat Bijbelse 'Kritieke Prestatie Indicatoren' die voorwaarden vormen voor het voeren van een onderneming waarbij Gott kan zeggen, "Goed gedaan, trouwe dienaar?"

Dilemma

In onze zakendoen hebben wij dagelijks traf vele dilemma's te maken. Hoe maken wij de verbinding tussen onze Bron en deze Dilemma.

Er ist gezegd dat 'kansen zijn verpakt in problemen! ” Hoe leert de Bijbel ons om de dagelijkse problemen uit te pakken om de kansen eruit te kunnen halen?

In dem Seminar kijken wij naar een vermogensbron die ons inspirieren und helfen Dilemma te benaderen op Bijbelse wijze op gebied van finanziën, personeel, sales, en innovatie.

Tickets
Preis
Menge
Gesamtsumme
  • Deelname
    €295.50
    €295.50
    0
    €0
Gesamtsumme€0

Share This Event